Ada Galeș, prima actriță din România care și-a lansat NFT-uri

Carmen Radu iun. 16, 2021 0 comentarii
Ada Galeș

Actrița antreprenoare Ada Galeș a lansat, vineri, o serie de 5 NFT-uri, sub formă de video, în cadrul Romanian Design Week.

Phoenix Experience este numele sub care s-au lansat cele 5 NFT-uri – Iubire, Fericire, Abundență, Magie și Echilibru. Potrivit actriței, ele exprimă cele mai importante 5 emoții și stări în care Ada Galeș crede și pe care le are transpuse în lumânări parfumate din ceară naturală, în business-ul We Are Phoenix.

„Ca europeni, ne aflăm în fața unei provocări aparte: UE ne oferă teoretic o piață mai mare decât cea a Statelor Unite, dar practic startup-urile și proiectele creative sau culturale care se nasc într-un stat membru sunt încă nevoite să depășească nenumărate obstacole culturale, administrative sau fiscale pentru a valorifica în întregime această oportunitate. Asta înseamnă că un antreprenor creativ va crește în Europa mai încet și cu un cost relativ mai mare decât unul din SUA. Pentru a răspunde la această provocare – mai ales acum în contextul post pandemic – a venit momentul unui proiect comun pe care îl voi face alături de Ada Galeș și alți parteneri din Romania și Europa, pentru a dezvolta o serie de măsuri de sprijin prin care să investim în viitorul creativității și culturii din Europa!”, a declarat Ionuț Țața, CEO Iceberg+.

NFT-urile se găsesc pe platforma Opensea.

Ada Galeș este actriță și antreprenoare. A primit premiul UNITER pentru debut în 2016, joacă la Teatrul Național București, dar și pe multe alte scene din România. Recent, a lansat compania We Are Phoenix, un business de produse de casă și corp.

Sursa foto: Claudiu Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *