Cum s-a reinventat „inventatorul” cafenelei din România. La 27 de ani opera 50 de cafenele, dar criza le-a închis pe toate apr. 14 Redacția 0 comentarii
Lanțul de cafenele 5 to go lansează un model de franciză „la cheie” ce folosește rulote apr. 8 Redacția 0 comentarii
Studioul de design PickTwo intră în acționariatul Red Angus Steakhouse/ Restaurantul a generat venituri de 2,6 milioane de lei în 2024 apr. 3 Dana Ciubotă 0 comentarii
Sphera Franchise Group inaugurează la Galați primul restaurant KFC Drive Thru echipat cu panouri fotovoltaice mart. 27 Dana Ciubotă 0 comentarii
Dulcinella România vizează să extindă rețeaua la 100 de locații prin regim de francizare sau operare, până în 2026. Sergiu Diaconu: „Focusul nostru e să producem mai mult și mai bine” mart. 26 Dana Ciubotă 0 comentarii
Lanțul canadian de fast-food Wendy’s intră pe piața din România în 2025 mart. 24 Dana Ciubotă 0 comentarii
Proiectul G4Food: după un an de la lansare, publicația on line dedicată domeniului agroalimentar pune sub ochii cititorilor o gamă variată de produse: rubrici, de la Agricultura în schimbare la Dialoguri pe toate gusturile și Chef fără secrete, știri, analize, opinii, rețete / Un spectacol al informațiilor despre mâncarea noastră cea de toate zilele mart. 21 G4Food 0 comentarii
Studiu: Cheltuielile la restaurant ale românilor diferă în funcție de vârstă / Tinerii sub 25 de ani cheltuiesc până la 300 de lei la o ieșire, iar cei cu vârste între 31 și 40 de ani până la 500 de lei mart. 20 Diana Spătaru 0 comentarii
Un italian la Iași: Micii sunt delicioși, iar tochitura moldovenească merge direct la suflet mart. 20 Ioana Grecea 0 comentarii
Guvernul anunță creșterea valorii tichetelor de masă/ Majorarea este de 0,14 lei, aproape insesizabilă mart. 19 Redacția 0 comentarii
HoReCa din România are un deficit de personal de 25%, iar cele mai vizitate orașe pot ajunge la 50% în plin sezon turistic/ Secretara generală al FPIOR: „Dacă nu acţionăm acum, ne vom confrunta cu o criză profundă” mart. 17 Dana Ciubotă 0 comentarii
Oferte de Paște 2025: Unde să petreci sărbătorile – la munte, pe litoral sau în Grecia? mart. 17 Ioana Grecea 0 comentarii
Efervescență pe piața hotelieră: Proiecte pentru peste 4.500 de camere afiliate unor lanțuri internaționale, în pregătire la București, Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara și Constanța mart. 14 Dana Ciubotă 0 comentarii
Impozitul pe bacșiș „și-a dovedit pe deplin eșecul”, a dus la creșteri de prețuri. Solicitare de eliminare mart. 6 Redacția 1 comentarii
Organizația hotelurilor și restaurantelor, despre controalele ANPC din ultimele zile: Foarte mulți operatori întâmpină grave probleme, atât de imagine, cât și de evoluție a business-ului feb. 21 Redacția 0 comentarii
Turismul crește puternic în Hunedoara. Care sunt destinațiile magnet feb. 12 Ioana Grecea 0 comentarii
Angajatorii din HoReCa îi preferă pe nepalezi ca angajați decât pe români / Deficitul de forță de muncă în HoReCa este de 20-25%, în timp ce în orașele turistice, în sezon, se ridică la 50% feb. 5 Diana Spătaru 0 comentarii
Radu Tănase, HORA: Am un deja-vu cu 2008 când lumea s-a dus în cap. Un barometru sunt cozile la covrigi de la Luca și Matei, care au început să crească feb. 3 Redacția 0 comentarii
După nouă ani, cafeneaua din Piața Aurarilor din Sibiu își închide porțile/ Proprietarii speră să redeschidă într-un alt spațiu pentru a păstra sufletul comunității formate în jurul ceștilor de cafea dec. 31 Redacția 0 comentarii
Sondaj: Industria HoReCa riscă să fie afectată în 2025 din cauza lipsei de personal şi a instabilității economice dec. 18 Diana Spătaru 0 comentarii
Hotelurile nu sunt obligate să aibă camere speciale pentru persoanele cu dizabilităţi, spune un consilier în ministerul Economiei și Turismului nov. 12 Redacția 0 comentarii
Proces în Statele Unite: Sandvișurile Subway au de trei ori mai multă carne în reclame decât în realitate oct. 28 Redacția 1 comentarii
„Coffee Berry”, unul dintre cele mai mari lanțuri de cafea din Grecia, se pregătește să intre pe piața românească oct. 22 Redacția 0 comentarii