Brandul bucureștean DeSoi, cu un restaurant axat pe brunch-uri, își extinde prezența în Capitală cu a doua sa locație.Noul restaurant este amplasat într-un spațiu de 160 de metri pătrați la parterul hotelului Cișmigiu, deținut de Hercesa România, în spațiul fostei berării Gambrinus.
Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:
- articolul continuă mai jos -
Designul noului restaurant DeSoi de la parterul Hotelului Cișmigiu este semnat de arhitectul Alexandru Dabija, iar meniul de brunch și cină va fi creat de Head Chef Mugur Rusnac, unul dintre chefii din noul val creativ românesc, format în două restaurante cu câte două stele Michelin din Irlanda și Belgia.
“DeSoi este un amestec de băcănie & wineshop a cărui bucătărie, până acum, a fost deseori prea mică pentru ideile mari pe care le-am avut. Noua locație de la Hotel Cișmigiu va oferi echipei libertatea de a crea în voie şi sperăm că ne va permite să punem în prim-plan preparatele noastre. Vom păstra și aici elementele care definesc DeSoi, masa comună, «biblioteca» de vinuri în fața căreia ne place să povestim și o serie de produse locale de băcănie, dar atenția va fi îndreptată spre meniul de brunch și cină”, a declarat Damian Morcovescu, co-owner DeSoi.
DeSoi a apărut în urmă cu aproape 3 ani, din pasiunea comună pentru gastronomie a celor trei owneri, Bogdan Ivan, Damian Morcovescu și Cristian Ivana, prieteni din copilărie, după cum povestesc proritarii. La DeSoi au creat un loc în care clienții să găsească un brunch, o cină cu ingrediente de sezon sau o seară dedicată tartarului și vinuri alese cu grijă.
Hotel Cișmigiu, aflat în portofoliul companiei Hercersa România din anul 2004, cuprinde 60 de apartamente, cinci săli de conferință cu capacități cuprinse între 30 și 70 de persoane și un amfiteatru. Este, de asemenea, un hub cultural, prin Librăria Humanitas și Institutul Cervantes.

Foto: DEoi