Andrei Popescu, fost director general la Freshful, intră în HoReCA și deschide un restaurant cu Chef Mălai

Restaurant Molf Sursa foto: Andrei Popescu

Andrei Popescu, care a condus din 2021 până în 2024 Freshful, afacerea eMAG de livrare de produse alimentare, anunță că intră în HoReCa și deschide un restaurant de tip deli, unde chef va fi Cristina Mălai.

„După 10+ ani în grupul eMAG, pe 31 martie 2025 am închis un capitol care a însemnat mult pentru mine – mai ales aventura de 3,5 ani numită Freshful, pe care am avut bucuria s-o construiesc de la zero alături de o echipă de oameni dragi, deștepți și nebuni frumoși, cu care am pus umăr lângă umăr, pixel lângă pixel și livrare lângă livrare”, afirmă el.

Andrei Popescu a deschis astfel restaurantul de tip deli Molf, unde chef va fi Cristina Mălai. Restaurantul va fi situat pe Bulevardul Mărășești 2B, lângă intrarea din Parcul Carol.

Analize Economedia

sua dolari drapel ajutor steag flag us bani karolina-grabowska-4386425
recesiune
tineri programatori foto
Corinthia
criza de ouă din SUA
2265634-800x534
retea electrica - Transelectrica
digitalizare, calculator, cod, programare
statele unite, sua, washington, china, beijing, putere, geopolitica, razboi economic comercial, sanctiuni economice
antreprenoare, femeie, business, tech
tineri joburi IUF- The International University Fair
parc nufarul
economie razboi bani
romania germania
concedieri dreamstime
industrie forta de munca somaj industrial uzina fabrica manufactura muncitor muncitor necalificat
blindate, armata, militar
Bugetul familiei, bani
dambovita arena aci
afacere semnare contract pexels
șantier aeroport craiova
costuri, cladiri, birouri, angajati
software, calculator, IT
CV locuri de munca job
MixCollage-21-Dec-2024-07-15-PM-1798
economie 2024
grafic crestere dreamstime
tranzactii calcula fuziuni
locuinta constructii bricolaj
salariu, bani, lei

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

- articolul continuă mai jos -

„Pentru amândoi nu e doar un restaurant- e un vis vechi, gătit încet, cu răbdare și asezonat cu mult curaj. E locul unde pasiunea noastră pentru gust, detaliu și atmosferă s-a transformat în ceva real. E despre oameni, despre povești spuse de la masă la masă, despre bucuria de a crea ceva care rămâne – nu doar în memorie, ci și în papile. E un spațiu care ne reprezintă, în care am investit timp, energie și suflet. Știm că nu va fi ușor. Că vor fi zile în care cafeaua se bea rece, rezervările de 4 devin brusc de 14 sau șorțul e pătat înante să începi service-ul. Dar știm și de ce facem asta: pentru plăcerea nebună de a construi ceva de suflet. Pentru râsul sincer de după desert. Pentru vibe-ul care face mesele mai lungi și telefoanele uitate în buzunar. Pentru gustul care nu doar există, ci te face să revii. Și, sincer… pentru că n-am putut să nu o facem…Așadar, la 35 ani construiesc din nou ceva la fel de fresh, dar cu totul diferit. Iar pentru cine mă știe, povestea asta e pe cât de neașteptată, pe atât de firească. E începutul unui nou drum. Unul cu mai puține ședințe și mult mai multă aromă.”, spune Andrei Popescu.

Andrei Popescu a fost este General Manager al Freshful din 2021, de la lansarea afacerii, până în 2024. Anterior, el a fost Director Comercial şi mai apoi Country Manager pentru eMAG Bulgaria.

El a absolvit Future 25, un program eMAG de dezvoltare a noii generaţii de lideri. Are experienţă în e-commerce şi vânzări, precum şi de capital uman, lucrând în calitate de consultant pentru una dintre firmele de consultanţă Big 4. El are un Masterat în Cercetări Avansate în Finanţe de la Academia de Studii Economice şi MBA-uri la Maastricht School of Management şi Yale School of Management.

Cristina Mălai este fostă concurentă în echipa verde a lui Sorin Bontea, în sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite.

Comentarii

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.