PickTwo, studioul de design și arhitectură specializat pe industria HoReCa, devine partener în acționariatul Red Angus Steakhouse.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

- articolul continuă mai jos -

Noua formulă de acționariat este împărțită între Dragoș Panait, fondatorul restaurantului, care păstrează 50% din afacere, și PickTwo, condus de Sebastian Mîndroiu, Radu Călin și Diana Dachin.

Red Angus Steakhouse a generat venituri de 2,6 milioane de lei, în 2024, și preconizează o creștere de 17% pentru anul 2025.

Analize Economedia

Hidroelectrica logo
armament-romania
utilitati, electricitate, energie
Angajați, recrutări
inflatie
aparare militari
baraj Hidroelectrica
joburi, oameni, persoane, agitație, aglomeratie, locuri de muncă, muncă, angajatori, stradă
Neptun Deep
bursa, investitii, indici, cresteri, scaderi, investitori
calcule buget
Biserica fortificată din Bierțan) de Kayle Kaupanger
Economii, Bani, Tineri, Pușculiță
investiții, creșteri, acțiuni, bursă, taur, bull
cresteri, dividende, bursa, piata de capital
Dubai proprietati imobiliare
România-Ungaria steaguri
un programator lucreaza la un laptop
adrian-dragos-paval-dedeman
economie calcule
somer calculator
burse, piete, multipli
bani, lei, economie, finante, deficit, inflatie
armata romana, capu midia, romania, nato, militari, soldati, antrenament, exercitiu militar, himars, rachete, sisteme de aparare aeriana
auto, masina chinezeasca
om robot industria automotive
transport
studenti, universitate, academie, absolventi
Piața de curierat, România, Cargus, Sameday, Fan Courier, Profit net, Cifră de afaceri, Pachet
Fermier cu legume

„Atunci când pregătești designul unui local și ajuți fondatorii să transforme o viziune în realitate, se creează inevitabil o conexiune profundă. Așadar, atunci când a apărut oportunitatea de a intra în acționariatul Red Angus Steakhouse alături de Dragoș am zis “da”, la unison”, a declarat Sebastian Mîndroiu, fondator și Managing Partner PickTwo.

Alături de PickTwo, Red Angus Steakhouse intră într-un proces de transformare, ce presupune o schimbare la nivel de brand și spațiu, precum reamenajarea terasei și regândirea meniului.

Vor fi introduse noi preparate, opțiuni dedicate segmentului corporativ și un meniu de mic-dejun și brunch. De asemenea, vor fi introduse noi cocktailuri și băuturi fără alcool.

„Cu noul meniu, noul design și noua direcție de dezvoltare, Red Angus Steakhouse rămâne un reper pe scena restaurantelor din București, dar cu un aer actualizat pentru 2025 și dincolo de acest orizont.”, afirmă Dragoș Panait, fondator Red Angus Steakhouse. 

În plus, reprezentanții spun că planurile de dezvoltare includ extinderea brandului prin deschiderea unui bar „speakeasy”, fiind un concept care presupune intrarea într-un bar cu o parolă. 

Jumătate dintre clienți sunt cei din segmentul corporativ și jumătate consumatori individuali, având în total un număr de aproximativ 22.000 de clienți anual.