Adidas, în discuții pentru a-l angaja pe fostul director executiv al rivalului Puma, care și-a dat demisia. Acesta va părăsi Puma la sfârșitul lui 2022

adidas-casual-fashion-2439863

Adidas este în discuții pentru a-l angaja pe directorul executiv al Puma, Bjorn Gulden, care a demisionat recent din fruntea companiei, potrivit unor surse citate de revista germană Manager Magazin, transmite Financial Times. 

Într-un scurt comunicat trimis vineri, Adidas a confirmat discuțiile cu Gulden ca potențial succesor al lui Kasper Rørsted, fără a dezvălui mai multe detalii.

Acțiunile producătorului german de îmbrăcăminte sportivă Adidas au crescut vineri cu aproape 23% după știrea din revista germană Manager Magazin, în timp ce cele ale rivalului său Puma au scăzut cu 2,5%.

Puma a dezvăluit că Gulden va părăsi compania după nouă ani, până la sfârșitul anului 2022, deoarece a refuzat să-și prelungească contractul cu aceasta.

Adidas a precizat că directorul său financiar Harm Ohlmeyer va prelua rolul în timpul unei perioade de tranziție.

Gulden, un fost fotbalist profesionist norvegian, este creditat cu o redresare remarcabilă la Puma, care în 2013 suferea din cauza stagnării vânzărilor și a prăbușirii profiturilor.

Adidas, care este de trei ori mai mare decât rivalul său Puma, a emis trei avertismente privind profitul din iulie.

Sursa: Pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *