Analiză CryptoCoin.PRO: Peste 30 de startup-uri românești au vrut să lanseze propria criptomonedă, dintre care un sfert sunt companii românești

Redacția ian. 11, 2022 0 comentarii
criptomonede

Cererea pentru serviciul de lansare de noi criptomonede s-a triplat în 202 comparativ cu anul anterior, pe fondul apariției a tot mai multe proiecte bazate pe tehnologia blockchain, potrivit platformei licențiate de exchange CryptoCoin.PRO.

În decursul acestui an, CryptoCoin.PRO a înregistrat peste 30 de solicitări din partea startup-urilor care au dorit să își lanseze propria criptomonedă, dintre care un sfert sunt companii românești.

„Cererea pentru lansarea de noi criptomonede a înregistrat un avans considerabil în acest an, proporțional cu gradul mult mai mare de înțelegere a aplicabilităților și a multitudinii de domenii în care poate fi adoptată tehnologia blockchain, dar și pe fondul unui entuziasm crescut din partea utilizatorilor din ecosistemul crypto”, a declarat Tudor Motreanu, Chief Financial Officer, CryptoCoin.PRO.

Conform reprezentanților companiei, cei care apelează la soluția și asistența CryptoCoin.PRO pentru crearea și lansarea propriei criptomonede printr-un ICO, doresc să valorifice acest activ în scopul atragerii de capital pentru dezvoltarea proiectelor derulate, acoperind astfel nevoia acestora de lichiditate.

Cum funcționează serviciul 

Platforma oferă posibilitatea utilizatorilor de a achiziționa criptomoneda nou-lansată direct cu cardul de credit sau prin transfer bancar, platforma CryptoCoin.PRO fiind complet licențiată pentru operațiuni cu criptomonede în conformitate cu legislația UE și acceptă plata cu cardul în orice monedă și retragerile în conturi bancare în euro.

Printre beneficiile serviciului se numără: asigurarea relațiilor cu instituțiile bancare (asigurarea conversiei între criptomonedă și monede convenționale, cât și implementarea metodelor de plată necesare), servicii și proceduri reglementate de „Cunoaștere și verificare a clientului” (KYC – Know Your Customer & CDD – Customer Due Diligence) sau “Combaterea spălării banilor” (AML – Anti Money Laundering) aprobate de către bănci, access intuitiv printr-un API și suport live 24/7.

De asemenea, CryptoCoin.PRO dezvoltă pentru fiecare proiect ICO listat o pagină web de promovare, ce conține informații despre utilitatea acestuia și descrierea amănunțită (whitepaper), calendarul de activități previzionate, detalii despre echipa și compania din spatele dezvoltării proiectului și multe alte detalii de interes.

Serviciul asigură și un portofel virtual care permite investitorului atât să stocheze criptomonedele în siguranță, cât și să le schimbe direct în monede convenționale.

Printre proiectele care au beneficiat de-a lungul timpului de serviciile de lansare ICO ale CryptoCoin.PRO s-au numărat REME-Coin (serviciu de plată a cumpărăturilor, cu cashback) sau Maracoin (criptomoneda casei de pariuri Marathonbet).

CryptoCoin.PRO este o platformă de exchange licențiată care permite utilizatorilor să cumpere și să vândă criptomonede, alegând dintr-un portofoliu ce cuprinde peste 120 de criptoactive.

Lansată în 2017, platforma CryptoCoin.PRO oferă și o serie de servicii pentru clienți din mediul privat sau instituțional: brokeraj pentru criptomonede, servicii de OTC desk, servicii de consultanță, infrastructură și suport tehnic pentru startup-urile care doresc să își lanseze propria criptomonedă, precum și soluții de tranziție între FIAT și crypto pentru multiple proiecte blockchain, exchange-uri și aplicații de tip DApps.

 

sursa foto: Pexels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *