ASF și-a făcut site nou, cu rubrici noi: Autorizare și Sancțiuni

Redacția apr. 20, 2021 0 comentarii
site ASF

Autoritatea de Supraveghere Financiară a lansat, marți, noua versiune a site-ului oficial www.asfromania.ro, cu un design modern și o structură intuitivă.

Informația este organizată astfel mai eficient, pe categorii relevante, pentru a fi ușor de accesat de către utilizatori, atât de pe desktop, cât și de pe platformele mobile.

www.asfromania.ro conține rubrici noi, cele mai importante fiind Autorizare și Sancțiuni, unde se regăsesc informații esențiale despre două dintre cele mai semnificative activități desfășurate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Ideea de a implementa un nou website la nivelul ASF a fost considerată atât o prioritate, cât și o necesitate, având în vedere interesul în creștere al utilizatorilor pentru interacțiunea online cu Autoritatea, precum și volumul mare de informații publicate pe site, afirmă Autoritatea.

Modificarea website-ului Autorității de Supraveghere Financiară a reprezentat un obiectiv important, întrucât procesul de întărire a capacității instituționale nu ar putea fi considerat finalizat fără ca unul dintre vectorii importanți de imagine ai instituției să nu fie transformat și aliniat cu noile obiective de performanță, asumate la nivelul managementului ASF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.