Birocrație la xerox. ROMATSA cheltuie 800.000 de euro pentru a fotocopia 15 milioane de pagini

imprimanta xerox Sursa foto: Pexels/ Andrea Piacquadio

Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA a scos la licitație în SICAP un contract cu o valoare maximală de 3,98 milioane lei pentru servicii de fotocopiere a până la 14 milioane de pagini, în următorii patru ani.

Firma ce va fi desemnată câștigătoare a licitației trebuie să aducă, și să lase în custodie, la adresele menționate de ROMATSA 70 de copiatoare noi alb-negru și 57 color pentru a-și onora obligațiile contractuale și să asigure mentenanța echipamentelor. Furnizarea de hârtie pentru acestea nu cade în seama sa, se ocupă autoritatea de stat.

Contractul este de tip cadru, împărțit în unele subsecvente, cu cantități minime și maxime. La nivelul de jos, se vor fotocopia 10 milioane de pagini A4 și A3. Valoarea maximală este ridicată la 14 milioane de copii.

Ofertele pentru această licitație se deschid în 15 iunie, iar departajarea lor se face după criteriul prețului cel mai mic.

ROMATSA are ca scop furnizarea de servicii de trafic aerian pentru aeronavele ce execută zboruri GAT (trafic aerian general) în condiții IFR (reguli de zbor dupa instrumente) în spațiul aerian al României precum și orice alt spațiu aerian delegat României prin acorduri internaționale.

Sursa foto: Pexels/ Andrea Piacquadio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *