Cum arată ziua de Crăciun la super-bogați: Somelier, bucătar personal și cadouri gata împachetate / Cât costă un brad de lux gata decorat / Holograme cu “oaspeți surpriză”, fie că sunt morți sau vii

craciun bogati Sursa Foto: The Thelegraph

Crăciunul este o perioadă minunată, dar nu fără stres. Între pregătirea casei, sortarea mâncării și cumpărarea cadourilor, perioada festivă poate deveni copleșitoare. Dar nu pentru toată lumea.
Bine ați venit în lumea Crăciunului de lux. În timp ce cei mai mulți dintre noi stau la coadă în supermarketuri sau fac cumpărături de panică în pauza de prânz, cei bogați au o abordare diferită, scrie The Telegraph.

Anya Banks, care își conduce propria companie de design specializată în decorațiuni de casă personalizate, spune că, de obicei, clienții încep să îi solicite serviciile pentru Crăciun în ianuarie și februarie.

“Noi venim cu conceptele și punem laolaltă idei cu imagini de culori și stil”, spune ea. “Trebuie să mă uit în mintea cuiva, în special dacă are o imagine foarte fixă a ceea ce își dorește, iar eu trebuie să o descifrez și să o creez.”

Burgundia și verdele intens în stil victorian sunt populare în acest an printre clienții Anyei Banks

Anul acesta, spune ea, marile tendințe în materie de decorațiuni de Crăciun sunt un aspect clasic în stil victorian, cu burgundia profundă și verdele.

Camerele sunt puternic împodobite cu panglici de catifea, perle și împletituri aurii care dau o senzație de lux. La celălalt capăt al spectrului, ea spune că există o cerere pentru un aspect organic mai restrâns, cu straturi simple de verde și fundițe simple.

De asemenea, Pia Modha, director executiv al The Christmas Decorators, spune că clienții solicită ca decorațiunile să fie instalate în casele rezidențiale începând cu jumătatea lunii noiembrie, clienții americani fiind dornici să le instaleze pentru Ziua Recunoștinței.

În timp ce compania ei oferă totul, de la ghirlande pentru balustrade și șeminee până la decorarea întregii case – atât în interiorul cât și în exteriorul unei proprietăți, este adesea o chestiune de timp și resurse.

“Totul este personalizat în funcție de gustul și bugetul clientului. Deci, deși avem o schemă de prețuri, depinde de faptul că aceștia doresc anumite tipuri de produse”, spune Modha.

“Prețul nostru de pornire pentru un brad de lux de 7,5 picioare ar fi de la aproximativ 985 de lire sterline, cu totul inclus; design, montare, demontare, depozitare și închiriere.”

Cumpărători personali și împachetatori de cadouri

Decorul este doar începutul. Există apoi cadouri la care trebuie să vă gândiți. Atât Harrods, cât și Fortnum & Mason oferă servicii de cumpărături personale, dar pentru unii este mai ușor să se bazeze pe un serviciu de concierge privat.

Un serviciu de concierge vă oferă o pereche de mâini în plus pentru a vă gestiona viața de zi cu zi. Poate fi vorba de orice, de la sortarea curățătoriei la gestionarea achiziției unei case sau, în această perioadă a anului, de a vă ocupa de lista de prieteni și familie pentru care să faceți cumpărături.

48 London, un serviciu de gestionare a stilului de viață și un serviciu de concierge, oferă clienților o gamă de servicii de Crăciun, printre care se numără și întocmirea unor liste de cadouri personalizate.

“Ne putem ocupa chiar și de cel mai “imposibil de cumpărat” membru al familiei și putem elimina stresul cumpărăturilor de Crăciun”, spune Sophie Shelton, co-fondator al companiei. “Ne asigurăm că avem toate cadourile frumos împachetate și livrate la timp pentru ziua magică în sine.”

Dar asta nu este tot ceea ce fac ei. Înscrierea ca membru al unui serviciu de concierge vă oferă acces la o echipă care poate livra cereri personalizate.

Printre cererile de Crăciun pe care echipa le-a livrat se numără asistența în organizarea unui calendar de advent uriaș din lemn, lucrat și pictat manual, care să fie realizat în replica casei unui client, și holograme cu “oaspeți surpriză”, fie că sunt morți sau vii.

Apoi, odată ce dumneavoastră sau echipa dumneavoastră ați procurat cadourile, este timpul să le împachetați. Lupta cu obiecte de formă complicată sau încercarea de a stăpâni arta foarfecei care “alunecă” prin hârtia de împachetat sunt lucruri obișnuite pentru majoritatea dintre noi înainte de ziua de Crăciun, dar pentru alții este mult mai simplu, trebuie doar să externalizeze.

Sursa Foto: The Thelegraph

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *