Dezvoltatorul GTC a obținut 124 de milioane de euro din chirii, pe toate piețele unde e activ, în primele nouă luni

Redacția nov. 17, 2021 0 comentarii
City_gate_night

Dezvoltatorul imobiliar GTC, activ în șase țări, a raportat venituri provenite din contractele de închiriere în valoare de 124 milioane euro, în primele nouă luni din 2021, în creștere față de cei 122 milioane euro, înregistrați în aceeași perioadă a anului trecut.

Portofoliul românesc al GTC cuprinde proiecte de birouri situate în zone cheie ale Bucureștiului: City Gate, Cascade Office Building, Premium Plaza și Premium Point.

Marja brută din activitatea de închiriere este, de asemenea, pe o curbă ascendentă, atingând 93 milioane de euro, față de 91 milioane euro, cât s-a înregistrat pe primele trei trimestre din 2020.

La finalul primelor nouă luni ale anului, indicatorul ajustat EBITDA s-a ridicat la 83 milioane euro, într-o ușoară creștere în comparație cu același interval din 2020, când s-a situat la 82 milioane euro.

Rata de ocupare la nivelul întregului portofoliu a rămas constantă, situându-se la 91%, la fel ca la sfârșitul anului trecut.

Acum aproape doi ani fondul de investiţii Optimum Ventures Private Equity, deţinut de Optima a cumpărat peste 60% din acţiunile companiei imobiliare Globe Trade Centre, iar CEO al filialei românești a companiei a fost numit Ziv Gigi.

Sursa foto: GTC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *