Germanii de la Anson’s au deschis ieri, în Sun Plaza, primul magazin din Europa Centrală și de Est

Ansons Bucuresti Sursa foto: Anson’s

Compania de modă masculină Anson’s, parte a Peek and Cloppenburg, a deschis ieri, în centrul comercial Sun Plaza din București, primul său magazin din Europa Centrală și de Est. Cu o suprafață de 1.506 mp, magazinul găzduiește mărci precum: Boss Black, Mc Neal, Montego Men, Tommy Hilfiger SPW, Christian Berg, Hugo, Pierre Cardin, Boss Casual, Guess și Tommy Jeans.

„La compania de modă Anson’s, bărbații sunt în centrul atenției. De la înființarea sa în 1989, Anson’s a devenit una dintre cele mai mari companii de îmbrăcăminte pentru bărbați din Germania și continuă să crească pe piața internațională. După magazinul pe care îl deschidem acum în România, urmează să deschidem alte magazine în Republica Cehă și Croația”, a declarat Paul Pörtner, Director Retail Management Peek & Cloppenburg.

Gama Anson’s include îmbrăcăminte pentru orice ocazie – de la petrecerea timpului liber la afaceri, de la costume la accesorii, inclusiv pantofi și îmbrăcăminte sport.

„Anson’s, retailerul de îmbrăcăminte pentru bărbați, combină mărci de designer internaționale, trendurile cele mai recente și branduri exclusive sub același acoperiș în toate magazinele sale, ajunse acum la un număr de 19 magazine”, a mai precizat Paul Pörtner.

Compania comercializează mărci internaționale de top în toate segmentele de modă și gamele de prețuri, inclusiv Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Calvin Klein, Tommy Hilfiger și Joop, precum și mărci exclusive precum Jake*s, REVIEW, MCNEAL și Christian Berg.

Sursa foto: Anson’s

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *