Minivacanța de Mica Unire: 70% dintre cazările din Poiana Brașov sunt deja date

Poiana Brașov Sursa foto: Allen Coliban

Hotelierii din stațiunile brașovene nu au pregătit pachete speciale pentru petrecerea Revelionului pe rit vechi din această noapte, deoarece nu au fost cereri în acest sens. În schimb, se pregătesc pentru minivacanța ocazionată de Mica Unire, scrie Rador.

Gradul de ocupare a locurilor de cazare în Poiana Brașov este deja de circa 70% în perioada 22-24 ianuarie, spune președintele Organizației Patronale din stațiune, Roxana Cojocea.

Pe de altă parte, hotelierii speră ca pachetele pentru Valentine’s Day (14 februarie) și Dragobete (24 februarie) să atragă mai mulți turiști în zona Brașovului.

„Sunt două evenimente marcate cu roșu în calendar de noi, hotelierii, pentru că aceasta este și culoarea tipică atunci când ne gândim la dragoste (…) Bineînțeles că va exista o ușoară ajustare a pachetului tarifar, pentru că adesea ne dorim să adăugăm încă un tarif preferențial pentru masaj la Spa pentru un cuplu, de exemplu, sau o cină romantică. Mai sunt pachetele tip surpriză, pe care domnii le pot alege pentru jumătatea lor, oferindu-le un buchet personalizat. Aici ne bazăm pe parteneriatele pe care le avem și noi cu furnizorii de servicii în acest sens, care știu cum să bucure ochii doamnelor. Avem multe alte surprize pentru oaspeții noștri!”, a declarat vicepreședintele Organizației Patronale a Hotelierilor Brașov, Ioana Dobrescu.

Pachetele turistice speciale pentru cuplurile de îndrăgostiți sunt considerate de hotelieri și instrumente de promovare a serviciilor pe care le oferă. De aceea conțin multe surprize, precum buchetele personalizate, în ideea că impresiile vor fi apoi postate pe rețelele de socializare ca amintiri memorabile.

Sursa foto: Allen Coliban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *