Nicușor Dan spune că a găsit soluția pentru a continua lucrările la blocul social de pe Prelungirea Ghencea

BUCURESTI - NICUSOR DAN - PARCARE CORA PANTELIMON, trafic, Bucuresti, parcari Foto: Inquam Photos / George Călin

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a transmis că a găsit soluția pentru a continua lucrările la blocul social de pe Prelungirea Ghencea.

„Hotărând prin votul CGMB trecerea imobilului de la Compania Municipală Imobiliară în proprietatea Municipiului București, pentru a-l finanța de la bugetul local. În același timp, această companie municipală nu mai are obiect de activitate și o vom închide, scutind bugetul de o altă gaură neagră”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, primăria aprobat încheierea unui protocol de asociere între Primăria Generală, Administrația Parcul Natural Văcărești și Primăria Sectorului 4 pentru a amenaja și dezvolta în comun acest parc natural aflat pe teritoriul sectorului 4.

„S-a votat în CGMB încheierea unui acord cadru pentru finanțarea obligațiunilor municipale în valoare de 555 milioane lei, scadente în această primăvară, pe 4 mai. Primăria trebuie să refinanțeze aceste obligațiuni și menționez aici că avem un bun potențial să ne împrumutăm de pe piață în perioada următoare și vreau să folosim noi împrumuturi pentru investițiile care dezvoltă Bucureștiul”, transmite acesta.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *