O rețea de clinici și farmacii veterinare se extinde cu două unități de 142 mp și 137 mp în București

Redacția nov. 17, 2021 0 comentarii
mobile vet

Rețeaua de clinici medicale veterinare Mobile Vet și farmacii veterinare Mobile Pet se extinde cu două noi unități în București, de circa 142 metri pătrați și 137 metri pătrați, care urmează să fie deschise în decembrie, respectiv anul viitor, prin două tranzacții intermediate de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Totodată, Mobile Vet va deschide anul acesta un nou punct de lucru de circa 110 metri pătrați în Vâlcea, astfel că va ajunge la un număr de cinci unități.

Mobile Vet & Mobile Pet este un lanț de clinici și farmacii veterinare, fondat în 2013 în București de Dr. Gheoca Răzvan și Dr. Vasiloiu Radu care se ocupă cu oferirea de servicii veterinare superioare, dar și de vânzarea produselor farmaceutice veterinare. Prima farmacie veterinară Mobile Pet a luat naștere odată cu deschiderea clinicii veterinare Mobile Vet în sector 2 din București.

Rețeaua se află în top cinci al clinicilor veterinare din România, după cifra de afaceri, iar ținta pe termen mediu este să devină liderii pe piața farmaciilor și clinicilor veterinare.

„Extinderea rețelei noastre de clinici veterinare vine în contextul în care cererea este în creștere atât pe partea de servicii veterinare, cât și pe cea de produse veterinare. Tot mai multe persoane și-au cumpărat sau adoptat animaluțe de companie pe perioada pandemiei și în același timp, acest tip de servicii nu a fost afectat de perioada de lockdown, când centrele comerciale au fost închise. Prin buna colaborare pe care o avem cu Cushman & Wakefield Echinox am reușit să identificăm și să securizăm două noi locații care ne plasează în zone cu potențial enorm pentru creșterea afacerii noastre”, spune Răzvan Gheoca, proprietar Mobile Vet & Mobile Pet.

În ultima perioadă compania de consultanță imobiliară a observat o intensificare a interesului operatorilor de diverse servicii atât internaționali, cât și locali pentru a se extinde atât în București, cât și în țară, încurajați de o cerere în creștere.

Sursa foto: Mobile Vet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.