Pixel 8, desemnat cel mai bun smartphone la evenimentul Mobile World Congress 2024

pixel 8, mwc 2024, smartphone, premii Sursa foto: Google

Modelele din seria Google Pixel 8 au fost desemnate cele mai bune smartphone-uri la Global Mobile Awards (GLOMO), premiile acordate în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress (MWC).

Dispozitivele produse de Google au concurat cu modelele din seriile iPhone 15, Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 și cu OnePlus Open/Oppo Find N3. La categoria „Best Smartphone” / „Cel mai bun smartphone” au fost luate în considerare telefoane lansate în perioada ianuarie – decembrie 2023.

Dispozitivele din seria Pixel 8 se remarcă prin funcțiile avansate bazate pe inteligență artificială și prin camerele performante.

Membrii juriului au acordat 28 de premii la șase categorii. La categoria „Breakthrough Device Innovation” / „Inovație revoluționară în domeniul dispozitivelor”, câștigător a fost chipset-ul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, iar la categoria „Best Connected Consumer Device” / „Cel mai bun dispozitiv conectat pentru consumatori” s-a impus tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra.

Smartphone-ul Honor Magic V2 RSR Porsche Design a câștigat la secțiunea „Best in Show” / „Cel mai bun de la eveniment”, unde au fost luate în considerare doar dispozitive lansate oficial în cadrul MWC 2024. Smartphone-ul a fost prezentat inițial în China, dar la Barcelona a avut lansarea internațională pe 25 februarie.

Mobile World Congress, organizat în fiecare an la Barcelona, este cel mai mare eveniment mondial dedicat industriei comunicațiilor mobile.

Sursa foto: Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *