Producătorul auto Stellantis recheamă în service 76.000 de monovolume hibride plug-in din cauza unei probleme la motor

Redacția ian. 24, 2023 0 comentarii
stellantis

Unitatea americană a producătorului auto Stellantis a anunțat marți că recheamă în service 76.000 de monovolumele electrice hibride plug-in din cauza unei probleme de scurtcircuit care ar putea cauza blocarea neașteptată a motoarelor.

Rechemarea vizează 67.000 de monovolume Chrysler Pacifica Hybrid produse din 2017 până în 2023 în Statele Unite și aproximativ 9.000 în alte țări, scrie Reuters. Constructorul auto a declarat că un conector intern al cablajului transmisiei poate produce un scurtcircuit, ceea ce poate duce la o oprire neașteptată a motorului.

Stellantis a declarat că are cunoștință de șase solicitări de asistență pentru clienți, 242 de cereri de garanție și 59 de rapoarte de teren potențial legate de această problemă, dar nu are cunoștință de accidente sau răniri potențial legate de rechemare.

Constructorul auto va actualiza software-ul invertorului de putere și, dacă este necesar, va actualiza software-ul panoului de instrumente. Un invertor ajută la controlul fluxului de energie electrică către și de la pachetul de baterii.

 

Sursa foto: Stellantis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *