R Systems a deschis un nou birou la Craiova și caută 50 de ingineri

r systems

R Systems, companie activă pe piața globală a serviciilor de tehnologie digitală, a deschis un nou birou la Craiova ce completează prezenţa companiei pe harta europeană. Noua filială se află în plin proces de recrutare a peste 50 de ingineri până la sfârşitul anului 2021 pentru a susţine numărul tot mai mare de clienţi globali ai companiei, din industriile de telecomunicaţii, tehnologie, financiar-bancar, retail, energie, sectorul public.

Sediul din Craiova este al treilea birou R Systems deschis în România, alături de cele din Bucureşti şi Galaţi. Echipa locală este implicată în recrutarea de ingineri Java si .Net, QA şi arhitecţi, manageri de proiect şi analişti de business pentru proiectele aflate în derulare în zona de cloud computing, migrare în cloud, containerizare, IPA şi AI/ML.

Situat într-o clădire de birouri din centrul oraşului Craiova, spaţiul de 300 metri pătraţi este destinat unui număr de 25 de birouri şi găzduieşte mai multe săli de conferinţă, spaţii de gaming şi relaxare pentru angajaţi.

Deschiderea noului birou vine într-o perioadă de creştere accelerată cu peste 20% a businessului în 2021, iar estimările companiei prevăd păstrarea acestui ritm de creştere şi în perioada următoare.

În Europa, R Systems deţine birouri şi în Polonia, Moldova, Marea Britanie şi Elveţia.

“Noul birou reprezintă un pas important în strategia noastră de dezvoltare. Craiova reprezintă o piață competitivă și deosebit de ofertantă, cu ingineri foarte bine pregătiți și două facultăți tehnice de prestigiu. Obiectivul nostru este atragerea de competențe locale și conectarea mediului academic valoros cu mediul de business, în care specialiștii să poată face performanță. Rămânem dedicaţi misiunii noastre de a fi parteneri de încredere în procesul de inovaţie digitală pentru companii din diferite industrii.” a declarat Raluca Rusu, CEO R Systems, Europe.

În acelaşi timp, compania doreşte să susţină comunitatea locală oferind studenţilor şi angajaţilor oportunitatea de a învăţa şi de a-şi dezvolta competenţele prin intermediul Academiei de Programare R Systems.

Academia de Programare R Systems este programul anual de internship plătit pentru dezvoltarea experţilor de top în tehnologie. În acest an, programul a fost extins studenţilor şi dezvoltatorilor juniori din Craiova, alături de poziţiile deschise în toate centrele companiei din România, Polonia şi Moldova. În cadrul aceluiaşi proiect, începând din luna ianuarie 2022, noi oportunităţi de carieră vor fi disponibile pentru inginerii cu experienţă ce doresc să îşi dezvolte capabilităţile cu cele mai noi tehnologii şi expertiză specifică din domeniul telecom.

Sursa foto: R Systems Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *