Salariații Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș vor protesta în fața Prefecturii/ Ei spun că nu au primit drepturile câștigate în instanță, prin două hotărâri judecătorești definitive

Redacția sept. 18, 2023 0 comentarii
bani, lei, finante, bancnote, pensie

Salariații Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș vor protesta marți, 19 septembrie, în fața Prefecturii, informează agenția Rador Radio România, care citează Radio Sighet.

Ei sunt nemulțumiți pentru că nu au primit drepturile câștigate în instanță, prin două hotărâri judecătorești definitive din martie și iunie.

Chiar dacă există aceste hotărâri, Consiliul Județean Maramureș refuză să le pună în aplicare, ne-a spus Florin Hossu, liderul Cartel Alfa Maramureș.

După pichetarea prefecturii, Florin Hossu se va întâlni cu prefectul de Maramureș și cu președintele Consiliului Județean.

Dacă marți nu se va ajunge la un consens, sindicaliștii din DGASPC sunt pregătiți să execute silit conturile Consiliului Județean Maramureș pentru a primi sumele care li se cuvin, a mai spus liderul Cartel Alfa Maramureș, Florin Hossu.

 

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *