SAP, compania de soluţii software de business, anunță noul asistent bazat pe inteligență artificială generativă, pe nume Joule

Redacția sept. 27, 2023 0 comentarii
viitor, inteligenta artificiala, creier, computer

SAP, compania de soluţii software de business, anunță Joule, un copilot bazat pe AI generativ, capabil de comunicare în limbaj natural, care va transforma modul în care afacerile își desfășoară operațiunile, potrivit unui comunicat de presă.

Compania transmite că Joule va fi integrat în portofoliul cloud enterprise al SAP, oferind în mod proactiv informații contextualizate obținute din gama largă de soluții SAP, dar și din surse terțe.

„Având abilitatea de a sorta și contextualiza date obținute din sisteme multiple, pentru a crea insight-uri mai valoroase, Joule ajută angajații să își rezolve sarcinile de lucru mai rapid și să ajungă la rezultate mai bune, într-un mod cât se poate de sigur și conform. Joule se bazează pe tehnologia SAP, care a dovedit în repetate rânduri că susține atingerea unor rezultate reale”, potrivit comunicatului de presă.

Compania transmite că Joule va fi integrat în cadrul aplicațiilor SAP de la resurse umane la finanțe, lanț de aprovizionare, procurement și experiența clienților, dar și în SAP Business Technology Platform. Joule va transforma experiența de utilizare a produselor SAP – va fi ca și cum ați pune o întrebare celui mai bun coleg din echipă. Angajații nu trebuie decât să pună întrebări sau să ceară rezolvarea unei probleme, totul în limbaj uzual, natural, și primesc răspunsuri inteligente, extrase din vasta cantitate de date de business, text, imagini și insight-uri aflate în portofoliul SAP, dar și în surse terțe. 

„Un producător ar putea să-i ceară lui Joule ajutorul pentru a înțelege mai bine performanța vânzărilor. Joule poate identifica zonele cu performanțe scăzute, apoi poate să se conecteze la alte seturi de date care indică o problemă în lanțul de aprovizionare, de exemplu. Mai departe se poate conecta la sistemul lanțului de aprovizionare, oferind ulterior o serie de propuneri pentru rezolvarea problemei, dintre care producătorul poate apoi să aleagă ceea ce i se potrivește cel mai bine. Joule va livra constant noi scenarii pentru toate soluțiile SAP. De exemplu, în cadrul departamentelor de resurse umane, va ajuta la redactarea unor descrieri de job imparțiale și va putea genera întrebări relevante pentru interviuri”, transmite compania.

Compania transmite că Joule va fi disponibil spre finalul lui 2023.

Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *