Trei zile de degustări la Festivalul înghețatei dă startul faptelor bune, din Timișoara

inghetata dulciuri vacanta concediu sursa foto: Unsplash/ Juliana Malta

Timișorenii sunt așteptați de vineri și până duminică la Festivalul Înghețatei Bune, organizat la Muzeul Satului Bănățean, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Timișoara.

Zeci de sortimente și combinații de înghețată sunt promisiunea celor mai apreciați artizani ai acestui desert, anunțați la eveniment.

Vor fi trei zile de degustări și experimente la finalul cărora, din banii strânși, vor fi ajutați copiii din cadrul Asociaței «Inima Îți Vorbește» să își vindece trauma de abuz, spune Angela Drăghia.

“Am plecat la drum cu scopul de a ajuta copiii și de a face ceva să fim mai vizibili. Și chiar o facem din inimă, se asta se numește și «Inima Îți Vorbește», așa că dorim să invităm pe toată lumea să-și asculte inima. Pe noi ne interesează să vină oameni cu suflet mare, oameni deschiși, care doresc să facă parte dintr-o societate implicată, activă, o societate care nu nu întoarce capul. Intrarea se face sub formă de donație. 30 lei, o donație minimă, dar cum am spus, vreau să vină din inimă și suntem deschiși pentru orice formă de ajutor”, spune Angela Drăghia.

sursa foto: Unsplash/ Juliana Malta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *