AMOFM: Peste 3.100 de locuri de muncă sunt vacante în București. Cele mai multe sunt pentru muncitori calificați

Redacția nov. 24, 2021 0 comentarii
hala uti, muncitori

Un număr de 3.154 de locuri de muncă sunt vacante, miercuri, în evidenţa Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Munca (AMOFM) Bucureşti, pentru perioada 24 noiembrie – 1 decembrie, potrivit datelor furnizate de către agenţii economici, transmite Agerpres.

Dintre acestea, 254 de locuri de muncă sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 439 necesită studii medii, 2.029 locuri de muncă sunt pentru muncitorii calificaţi, iar 432 de locuri de muncă sunt destinate muncitorilor necalificaţi.

Baza de date a AMOFM Bucureşti cu locurile de muncă vacante este în dinamică, astfel că instituţia publică zilnic, pe site, locurile de muncă vacante declarate de către angajatori.

Conform Legii 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, modificată şi completată ulterior, AMOFM Bucureşti furnizează serviciul de mediere a muncii prin care se realizează punerea în legătură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau de serviciu.

Sursa foto: UTI, Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *