Anchor Group a preluat cinematograful Hollywood Multiplex din București Mall

Hollywood Multiplex Sursa foto: Anchor Group

Anchor Grup a preluat recent Hollywood Multiplex, cinematograful din București Mall-Vitan, în portofoliul său de companii. În cadrul cinematografului funcționează 10 săli de proiecție, cu o capacitate de 2.125 de locuri.

Hollywood Multiplex a fost, la lansarea din anul 2000, primul cinematograf multiplex din România, iar în urma achiziției s-a început un proces de modernizare care va fi realizat pe etape. Cinematograful este deschis și operațional, iar lucrările de modernizare se derulează, cu precădere, în afara orelor de funcționare.

„Anchor Grup a dezvoltat primul mall din acest oraș, București Mall-Vitan, iar Hollywood Multiplex a fost, la rândul său, primul cinema multiplex inaugurat, deci e natural să asociem aceste două repere în același grup. București Mall-Vitan este o destinație de succes pentru shopping și pentru petrecerea timpului liber, iar noi ne dorim să îmbunătățim constant experiența generală și opțiunile de distracție pe care le oferim vizitatorilor noștri”, declară Affan Yildirim, Director general, membru în Consiliul de administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de administrație Shopping MallDova.

Anchor Grup a dezvoltat primul centru comercial modern din România, București Mall – Vitan, urmat de Plaza România. În incinta acestuia din urmă, Anchor Grup a deschis cinematograful Movieplex, care le-a oferit în premieră românilor posibilitatea de a viziona filme în format 3D.

În plus, investițiile din ultimii ani ale Anchor Grup vizează şi sectorul rezidențial. Acestea au început cu InCity Residences, care include peste 500 de apartamente în patru blocuri. Cel de-al doilea proiect rezidențial finalizat este Pallady Towers, care dispune de peste 200 de apartamente în două clădiri. La ora actuală, ansamblul rezidenţial Select Residences – cu peste 300 de apartamente aflate în trei imobile – este proiectul în dezvoltare al companiei, pe acest segment.

Portofoliul Anchor Grup include, de asemenea, și clădiri de birouri: Anchor Plaza, care are un grad de ocupare de 100%, Plaza România Offices și, respectiv, Metropol Plaza, care se află încă în lucru. Anchor a investit peste 500 de milioane de euro în România.

Sursa foto: Anchor Group

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *