Salt Bank, deținută de Banca Transilvania, pregătește lansarea aplicației, o bancă 100% digitală

Banca Transilvania Sursa foto: Banca Transilvania

Salt Bank (fosta Idea::Bank), deținută integral de Banca Transilvania, pregătește în această perioadă lansarea aplicației, o bancă 100% digitală made in Romania, pe modelul aplicației dezvoltate de fintech-ul Revolut, arată informațiile obținute în premieră de Economedia.

Lansarea Salt Bank vine după ce Banca Transilvania a achiziționat Idea::Bank, în jurul căreia construiește acum conceptul de bancă digitală pentru segmentele de clienți care au apetit pentru banking la distanță.

„Salt Bank reprezintă fuziunea perfectă între tehnologie de ultimă oră și empatie umană, oferind servicii bancare 100% digitale, completate de un Care Center complet umanizat. Noi credem în puterea tehnologiei de a simplifica și îmbunătăți viața financiară, fără a pierde din vedere căldura și suportul esențial uman”, este mesajul băncii, adresat primilor clienți care descarcă aplicația.

Aplicația este în acest moment în faza de pre-lansare. În acest sens a lansat o campanie de beneficii pentru cei care se preînscriu în aplicație. Cei care vor beneficia de calitatea de „fondator Salt Bank” vor primi, după crearea contului, un card Mastercard Platinum, o asigurare de călătorie pentru utilizator și familie, acces prioritar în Care Center, pe viață.

După deschiderea contului Salt, utilizatorul primește 5 puncte de fondator care funcționează ca niște acțiuni virtuale. Valoarea fiecărui punct fondator va crește în fiecare zi, odată cu numărul de clienți ai băncii. În timp, valoarea punctelor va putea fi transformată în bani.

Banca nu exclude listarea la bursă și spune că, în acest caz, punctele fondator vor putea fi convertite în acțiuni Salt Bank.

Banca încearcă să motiveze utilizatorii să convingă și alți prieteni să se înscrie, oferind acces la aplicația bancară înainte de lansarea oficială.

Sursa foto: Banca Transilvania

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *