BMW Group încheie un nou parteneriat cu compania de software SAP pentru a accelera procesul de digitalizare

Redacția feb. 9, 2023 0 comentarii
BMW

BMW Group a ajuns la un acord cu SAP, companie din Germania care se ocupă de realizarea de software pentru alte companii și organizații, pentru accelerarea procesului de transformare digitală, potrivit unei informări de presă.

BMW Group și SAP au deja un parteneriat ce a fost concretizat în urmă cu mulți ani, iar acum producătorul auto va avea acces la o platformă cloud care va oferi suport pentru procese business end-to-end.

Concret, BMW Group va folosi soluția RISE with SAP, pentru a-și transforma întreaga structură software. Compania va îmbina noua strategie pentru cloud cu sistemele SAP S/4HANA deja existente, astfel că un nou capitol de inovare va fi deschis pentru aspectele critice de business, cum ar fi zona financiară, aprovizionarea cu piese de schimb și componente, depozitarea acestora, lanțul de aprovizionare și liniile de producție.

„Această decizie strategică ne va ajuta să îmbunătățim și mai mult procesul de digitalizare în care suntem angrenați deja. Lucrăm la sporirea flexibilității infrastructurii, dar și la atingerea unui nivel maxim de scalabilitate la nivel global”, spune Alexander Buresch, CIO și senior vice president al BMW Group IT.

Pe viitor, BMW Group va putea să își îmbunătățească și în viitor digitalizarea, care va fi mai completă și mai eficientă.

Sursă foto: Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *