Câciu speră ca până la finalului lunii să se încaseze banii din a doua tranşă din PNRR

Redacția iun. 14, 2023 2 comentarii
Sursa: Unsplash

Ministrul propus la Investiţii şi Proiecte Europene, Adrian Câciu, a declarat miercuri după audierile din comisii că speră ca până la finalului lunii să se încaseze banii din a doua tranşă din PNRR, scrie News.ro.

El a arătat că se aşteaptă o decizie a CCR şi apoi Comisia trebuie să evalueze cererea săptămâna viitoare şi să ne dea răspunsul final şi apoi parcursul de plată.

„Până la finalul lunii să încasăm aceşti bani din tranşa a doua din PNRR, pentru că până la urmă este destul de întârziată această cerere de plată şi acesta este primul lucru pe care îl voi face când voi prelua portofoliul de la MIPE”, a spus Adrian Câciu la Parlament.

El a arătat că există o discuţie cu Comisia Europeană.

„Chiar astăzi există o decizie pe care o aşteptăm de la Curtea Constituţională pentru un anumit jalon din cele în discuţie şi Comisia trebuie să evalueze cererea săptămâna viitoare, să ne dea răspunsul final asupra cererii de plată şi apopi parcursul de plată.

Sursa foto: Unsplash

Comentarii

  1. PSD + USR pt. Viitorul Romaniei ! :))

    (curios caz cum de exista o feuda interna(si secreta) intre Servicii, nu ne explica nimeni, varianta ‘2’ fiind nu exista decat Servicii, Two & a Half @Power)(1)

    (1)A schitat de cand au vrut sa-l dea jos pe Basescu, tatal lor… Ciudat, Mister Neelucidat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *