Companiile de stat care nu arată că vor reduce cheltuielile nu vor primi bani suplimentari la rectificare, spune premierul. Florin Cîțu: “Nu am văzut foarte multă reformă”

Redacția iul. 31, 2021 1 comentarii
Florin Cîțu - InquamPhotos Octav Ganea 1

Premierul Florin Cîţu s-a arătat nemulţumit de faptul că unele companii de stat nu au redus cheltuielile și a anunțat că aceste structuri nu vor primi fonduri suplimentare la rectificarea bugetară, transmite News.ro.

“Suntem în proces de rectificare bugetară, m-am uitat la ministere la execuţie bugetară, execuţia bugetară nu este sută la sută pe ministere. Sunt multe lucruri care mă mulţumesc, sunt multe lucruri care mă nemulţumesc. Le-am spus deja miniştrilor, ei ştiu situaţia în acest moment. Vreau mai mult de la miniştri. Vă spun un lucru care mă nemulţumeşte în acest moment: nu am văzut foarte multă reformă. Se vorbeşte foarte mult despre reformă, dar nu am văzut la instituţiile statului reduceri de cheltuieli de exemplu, până acum. Şi, aşa cum am spus la începutul anului, acele companii de stat care nu arată că vor reduce cheltuielile nu vor primi bani suplimentari la această rectificare, este un lucru de care mă voi ţine”, a afirmat primul ministru sâmbătă, la Tulcea, după conferinţa de alegeri a filialei judeţene a PNL.

El a reafirmat că autorităţile statului trebuie să arate românilor că nu continuă risipa de bani.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *