Contra curentului: Flanco livrează în București și Ilfov cu flota proprie, în timp ce restul retailerilor apelează la alte companii de curierat 

camion-flanco_01_fleet

Începând din luna aprilie, Flanco Retail a internalizat serviciul de livrare în municipiul București și în județul Ilfov, potrivit unui comunicat de presă. Astfel, în fiecare zi, opt mașini din flota Flanco, fiecare cu câte doi livratori, asigură livrările pentru produsele comandate pe flanco.ro. 

„Chiar dacă traversăm o perioadă de contracție din punct de vedere economic, cu tendință de scădere a consumului, focusul nostru principal rămâne clientul. Astfel, am optat pentru asimilarea internă a serviciului de livrare, știind că rezultatul va fi creșterea considerabilă a calității serviciilor oferite clienților noștri. Din luna aprilie, am monitorizat evoluția gradului de satisfacție a clienților și am descoperit că acesta a crescut chiar și cu 25%, comparativ cu situațiile în care livrarea se face standard, prin servicii de curierat”, spune Cătălin Cîrnaru, Director de operațiuni Flanco Retail.

Potrivit companiei, livrarea internalizată are numeroase avantaje pentru clienții care comandă produse de pe flanco.ro. Retailerul are un control mai bun al echipei de livrare dedicate, care poate răspunde personalizat solicitărilor și asigură un timp mai redus de livrare. De asemenea, fiind membri ai echipei Flanco, livratorii asigură o conduită adecvată, în avantajul clientului. Toate acestea cresc gradul de satisfacție a clienților și probabilitatea ca aceștia să recomande serviciile Flanco.  

„În plus față de produsele electro-IT prezente în mod traditional în magazinele rețelei, din acest an, clienții pot achiziționa online, de pe flanco.ro, noi categorii de produse, atât din zona bunurilor de larg consum, cât și din cea a bunurilor de folosință îndelungată: anvelope, cosmetică și make-up, fitness și ciclism, bricolaj și obiecte sanitare, rechizite și birotică, articole de transport pentru copii și cărucioare, detergenți și produse de curățenie pentru interior și exterior, casă și decorațiuni”, se mai transmite în comunicatul de presă.

Pe lângă livrarea prin curier, compania spune căclienții mai au la dispoziție alte două opțiuni de a intra în posesia produselor comandate online: prin livrare în unul din cele peste 4.600 de lockere din toată țara  sau cu ridicare gratuită din cea mai apropiată locație Flanco, dintr-o rețea de 160 de magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *