DRPCIV oferă noi servicii electronice: Contravaloarea plăcilor de înmatriculare poate fi achitată prin Ghișeul.ro

Redacția sept. 16, 2021 0 comentarii
inmatriculari auto, masini

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor oferă noi servicii de plată electronice prin platforma Ghișeul.ro solicitanților serviciilor publice regim permise și înmatriculări.

Astfel, începând cu data de 16 septembrie, vor putea fi efectuate plăți electronice și pentru achitarea contravalorii plăcilor cu număr de înmatriculare, tarifului de atribuire al unui număr preferențial și păstrarea combinației numărului de înmatriculare în cazul radierii sau transferului de proprietate a autovehiculului.

Plata se poate efectua, fără autentificare, accesând site-ul www.ghișeul.ro și utilizând un card bancar valid.

Foarte important – pentru tranzacțiile efectuate prin intermediul platformei www.ghiseul.ro – dovada plății este obligatorie! Confirmarea plății se va transmite pe adresa de e-mail indicată de dumneavoastră. Vă rugăm acordați atenție sporită la introducerea adresei de e-mail.

DRPCIV reamintește faptul că, în prezent, prin intermediul site-ului www.ghișeul.ro, se pot efectua plățile reprezentând contravaloarea permisului de conducere, certificatului de înmatriculare și autorizației de circulație provizorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.