La o zi după cea mai mare scumpire a carburanților din acest an, Petrom ieftinește benzina standard cu 3 bani / Prețul motorinei standard rămâne neschimbat

Redacția ian. 25, 2023 0 comentarii
caburanti benzina

Petrom a ieftinit miercuri la prânz benzina standard cu 3 bani pe litru, la o zi după scumpirea semnficativă de 9 bani pe litru aplicată atât benzinei standard, cât și motorinei standard.

Potrivit Monitorul Prețurilor și peco-online.ro, un litru de benzină standard costă acum la stațiile din Capitală între 6,50 și 6,56 lei. Prețul motorinei standard este același ca ieri, adică între între 7,69 și 7,72 lei.

Ieri Petrom a aplicat cea mai mare scumpire din acest an, de 9 bani pe litru, după ce prețurile au crescut cu câte 4 sau 5 bani la litru. Prima scumpire a avut loc sâmbătă, 14 ianuarie, cu câte 5 bani pe litru. Prețurile au continuat să urce pe 17 ianuarie, pe 19 ianuarie, pe 20 ianuarie și pe 21 ianuarie.

Apoi, Petrom a aplicat mai multe scumpiri succesive, iar litrul de benzină și motorină standard a urcat cu aproximativ 60 de bani față de prima zi din an.

Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *