Ministerul Economiei face angajări, deși coaliția a anunțat că îngheață angajările la stat/ Numărul de posturi scoase la concurs nu este cunoscut

job, angajare, candidat Sursa foto: Dreamstime Casaalmare

Ministerul Economiei anunță, marți, că face angajări, însă nu menționează numărul posturilor scoase la concurs. Anunțul de recrutare vine deși coaliția de guvernare a anunțat luni, seară, că va îngheța angajările la stat.

Anunțul ministerului:

Ministerul Economiei recrutează!

Vrei o carieră în administrația publică centrală? Ministerul Economiei a scos la concurs mai multe posturi, atât în cadrul direcțiilor de specialitate, cât și în cadrul direcțiilor suport. Pentru mai multe detalii, urmăriți informațiile publicate pe site-ul oficial, la Secțiunea Carieră – http://www.economie.gov.ro/despre-noi/cariera.

Vă așteptăm la concurs!

Instituția nu precizează însă numărul de posturi scoase la concurs.

Nu este singura instituție care anunță angajări, în această perioadă.

Luni, Guvernul a discutat un proiect prin care Ministerul Fondurilor Europene (MIPE) își crește organigrama cu 536 de posturi, până la 1943. O altă hotărâre prevede că numărul de posturi de la Ministerul Mediului crește cu 64, de la 484 la 548.

Și ANAF a scos la concurs un număr de 79 de posturi de execuţie, inclusiv posturi de debutanţi, pentru aparatul central, dar şi alte 130 de posturi pentru DGRFP Bucureşti.

Anunțurile de angajare vin în contextul în care coaliția de Guvernare a anunțat că va suspenda angajările la stat;

Sursa foto: Dreamstime Casaalmare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *