BREAKING Angajări masive de bugetari. Ministerul Fondurilor Europene aduce 536 de noi funcționari, Ministerul Mediului – încă 64

functionar public, bugetar, ghiseu

Ministerul Fondurilor Europene (MIPE) își crește organigrama cu 536 de posturi, până la 1943, potrivit unui proiect de hotărâre care este pe agenda ședinței de luni a executivului Ciucă. O altă hotărâre prevede că numărul de posturi de la Ministerul Mediului crește cu 64, de la 484 la 548.

În plus, la Ministerul Mediului va mai apărea un post de conducere – un secretar general adjunct, care se alătură ministrului, celor 5 secretari de stat, secretarului general și celor doi secretari generali adjuncți care există deja în schemă.

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România a ajuns în ianuarie 2022 la 1.264.843, anunță Ministerul Finanțelor. Numărul este cu peste 15.000 mai mare decât în ianuarie 2021, când se înregistrau 1.249.283.

MIPE e condus de Marcel Boloș. Ministerul Mediului este condus de Tanczos Barna (UDMR).

Sursa foto: Inquam Photos / Diana Oros

Comentarii

  1. Marcel Boloș, acest mare specialist care se uită cu invidie cum fac alte țări treabă cu PNRR și de ciudă mai angajează câteva sute de tăietori de frunze.

  2. Păi ăia de invidiați bugetarii, marș la angajare!!!!! Nuuuuuuu….. Că e de muncă și te înjură și toți aiuriții!!!!

  3. Ăștia s tâmpiți complet. Ba n8micurilor, ca să reduceți deficitul bugetar trebuie sa reduceți cheltuielile, sa inmultiti veniturile sau ambele.In loc de asta, voi înmulțiți cheltuielile angajând alta cohorta de puturoși. Eu pot reduce la jumate aparatul bugetar, cu același randament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *