Nicolae Ciucă: Sprijinim familiile la început de drum prin credite garantate de către stat pentru organizarea nunţii, a unui botez sau pentru achiziţia unei maşini de familie

Redacția mai 15, 2022 1 comentarii
scoala copii Pixabay

Premierul Nicolae Ciucă anunţă duminică, în mesajul transmis cu prilejul Zilei Internaţionale a Familiei şi a Zilei Familiei Române, că în scurt timp, programul Family Start, prin care sunt sprijinite „familiile la început de drum”, prin credite garantate de către stat „pentru organizarea nunţii, a unui botez sau pentru achiziţia unei maşini de familie”, va fi aprobat în şedinţă de Guvern, scrie News.ro.

De asemenea, acesta afirmă că va fi finalizat planul de acţiune prin care este instituită la nivel national „Garanţia pentru copii”.

„Am anunţat deja două proiecte dedicate familiilor în pachetul „Sprijin pentru România”. Decontăm procedurile de fertilizare in vitro pentru familiile care nu pot avea copii, din motive medicale, şi ne dorim să oprim declinul demografic. Sprijinim familiile la început de drum prin credite garantate de către stat pentru organizarea nunţii, a unui botez sau pentru achiziţia unei maşini de familie. În scurt timp, programul Family Start va fi aprobat în şedinţă de Guvern”, a transmis Nicole Ciucă.

Foto: Pixabay

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *