Nicușor Dan: Ofertele pentru Prelungirea Ghencea pot fi depuse până pe 12 februarie/ Termenul a fost prelungit cu 30 de zile

prelungirea ghencea Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a fost prelungit cu 30 de zile termenul de depunere a ofertelor pentru finalizarea proiectului Prelungirea Ghencea, până pe 12 februarie 2024, ca urmare a interesului crescut din partea operatorilor economici pentru această procedură şi a solicitărilor de prelungire a termenului.

”Am prelungit cu 30 de zile termenul de depunere a ofertelor pentru finalizarea proiectului Prelungirea Ghencea. Decizia vine ca urmare a interesului crescut din partea operatorilor economici pentru această procedură şi a solicitărilor de prelungire a termenului”, precizează primarul Capitalei pe pagina sa de Facebook.

Astfel, înscrierile în SEAP se pot face până pe 12 februarie 2024.

”Achiziţia vizează serviciile de proiectare şi execuţie, atât pentru finalizarea lucrărilor executate parţial, cât şi pentru demararea lucrărilor la celelalte etape ale proiectului, inclusiv linia de tramvai şi parcarea de tip Park & Ride”, mai spune primarul.

Anunțul din SEAP poate fi consultat accesând următorul link:

Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *