Primul dispozitiv Apple cu AI ar putea fi o tabletă

iPad Sursa foto: pixabay.com

Noul iPad Pro, pe care Apple îl va prezenta în mai puţin de două săptămâni, ar putea intra în istorie ca primul device Apple cfuncţii de AI generativ. Până la toamnă, când va lansa primele funcţii de AI pe iPhone, Apple prezenta în curând două noi iPad-uri, în cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 7 mai.

Printre modelele aşteptate la acest eveniment se numără şi un nou iPad Pro, modelul de top al tabletelor Apple. Acesta ar urma să devină primul dispozitiv Apple cu AI generativ, susţine Bloomberg.

Noul iPad Pro va deschide drumul dispozitivelor Apple „powered by AI”, o sintagmă pe care compania o va folosi frecvent când va lansa produse pe viitor.

Oficial, nu se cunosc multe despre facilităţile de AI pe care Apple le va implementa, însă, conform mai multor surse, acestea se vor regăsi în mai multe produse şi servicii ale companiei.

Apple este aşteptată să prezinte mai multe informaţii despre funcţiile de AI pe care le pregăteşte în iunie, la WWDC 2024, înainte de a lansa noile iPhone-uri în toamnă.

Bloomberg crede că noul iPad Pro nu va folosi un cip M3, cum se credea până acum, ci va face trecerea direct la noua generaţie M4.

Sursa foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *