Retailerul electro-IT evoMAG lansează astăzi promoțiile de Black Friday

EvoMAG Showroom Mihai Bravu

Retailerul electro-IT evoMAG dă startul azi, 28 octombrie, promoțiilor de Black Friday și oferă discount-uri de până la 80%, la peste 165.000 de produse, din circa 6.000 de repere.

evoMAG desfășoară Black Friday 2022 în intervalul 28 octombrie – 27 noiembrie, pe parcursul a patru runde de reduceri. În fiecare nouă rundă de Black Friday vor fi incluse și produse diferite, care nu au beneficiat, anterior, de reduceri. Compania estimează o creștere de aproximativ 10% a vânzărilor în perioada de Black Friday 2022, față de perioada similară a anului trecut.

Evenimentul de shopping Black Friday 2022 va fi împărțit în 4 episoade, ce vizează reduceri și produse diferite:

  • Episodul 1 oferă produse cu reduceri de până la 60% și are loc în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie;
  • Episodul al doilea se desfășoară între 4 și 10 noiembrie și oferă reduceri de până la 70%;
  • Episodul al treilea aduce reduceri de până la 80% și are loc în perioada 11 – 13 noiembrie;
  • Iar episodul al patrulea de Black Friday se va desfășura la evoMAG între 14 și 27 noiembrie.

evoMAG stimează că în decursul a maximum 7 zile de la încheierea fiecărui episod de reduceri, vor fi livrate peste 90% din produsele comandate.

Prin platformele de livrări rapide Glovo, Bringo și Tazz, livrarea produselor comandate se va face în mai puțin de o oră în București, toate produsele listate în cele 3 platforme fiind în stocul evoMAG și disponibile imediat.

Livrarea produselor în cele peste 3.500 de lockere easybox din țară, în urma parteneriatului cu compania de curierat Sameday, le permite clienților să ridice produsele non-stop, la orice oră din zi și din noapte, într-un interval de până la 72 de ore de la momentul în care coletele ajung în lockerele securizate.

Cele mai mari reduceri din an vor viza aproape toate categoriile de produse, cele mai mari reduceri fiind la: televizoare, laptopuri, electrocasnice, telefoane mobile, trotinete electrice etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *