Sondaj Gartner: Directorii companiilor high-tech din America de Nord și Europa de Vest se aşteaptă la creşteri ale veniturilor în 2023 

computer Foto: Pexels

Aproape trei sferturi dintre liderii care activează în domeniul high-tech din SUA, Canada şi Europa de Vest (72%) se aşteaptă ca, în 2023, veniturile companiilor în care activează să crească, în ciuda incertitudinii economice, relevă rezultatele unui sondaj Gartner.

Potrivit cercetării, Gartner estimează că volumul global al cheltuielilor pentru IT va creşte cu 2,4%, în acest an, iar cheltuielile companiilor pe acest domeniu se vor majora cu 4,1%.

“Contextul în care se efectuează cheltuielile IT se schimbă, deoarece cumpărătorii apreciază din ce în ce mai mult şi fac investiţii urmărind rezultatele pe care acestea le aduc afacerii, mai degrabă decât din dorinţa de a cumpăra soluţii.”, notează consultanţii Gartner.

Sondajul Gartner a fost realizat in a doua jumătate a anului 2022, în rândul a 195 de respondenţi din SUA, Canada, Marea Britanie, Franţa şi Germania pentru a înţelege modul în care turbulenţele economice generează noi provocări pentru directorii generali, cât de încrezători sunt aceştia în capacitatea lor de a-şi duce la îndeplinire planurile şi măsurile planificate pentru a combate incertitudinea din piaţă.

Foto: Pexels

Comentarii

  1. Venituri total defazate cu Eficienta.

    (again, do your Homeworks; n-au ajuns CEO-ii de 223x mai eficienti in ultimii 50 de ani ca altfel beam lapte cu miere la intersectii..Gratis!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *