Surse: Guvernul vrea un plan de acțiune pentru încasări mai mari ale ANAF, axat pe rău platnici. Noii șefi de la Fisc și Vamă trebuie să vină cu un plan până la finalul săptămânii viitoare / Sunt planificate controale în Portul Constanța

ANAF

Guvernul vrea un plan de acțiune pentru încasări mai mari ale ANAF, care să fie axat pe rău platnici, iar noii șefi de la Fisc și Vamă sunt așteptați să vină cu un plan până la finalul săptămânii viitoare, conform unor surse guvernamentale.

Executivul ar susține că există probleme în portul Constanța, că niciun container nu este deschis, deși există oameni care pot să verifice containere. Guvernul ar vrea controale în port, conform surselor.

Guvernul susține că este posibil să se încadreze în ținta de deficit de 4,4% stabilită pentru acest an, iar inflația în scădere, în două luni fiind estimat că ajungem la o cifră.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Comentarii

  1. De acolo se scot banii pentru salariile marite pentru bugetari. Mah baieti, evaziune in tara asta se mai face doar cu acordul partidului. Doar n-o sa va duceti unii peste ceilalti? A-ti ajuns la fundul sacului. Singura solutie e sa datii afara 500.000 de bugetari ca sa-i platiti pe restul care raman.
    PS: abia astept controlul traditional de investire de sef ANAF la Dragonul Rosu. Marfa confiscata, amenzi de milioane de Ron date si multa presa. Ce se intampla dupa, nu spune nimeni. Va spun eu ca dupa cateva zile marfa e restituita si dupa cateva saptamani amenzile sunt anulate de instanta. Circ si paine pentru privitori.

  2. Guvernul ar trebui sa ia in calcul si faptul ca exista sectoare de activitate care nu sunt verificate suficient. Comerciantii din pietele agroalimentare existente in localitati, in marea lor majoritate, nu elibereaza bonuri fiscale, mare parte din marfa neavand acte legale de provenienta si de inregistrare fiscala, pentru a nu putea fi contabilizate legal. Prostitutia exista in Romania in toate localitatile dar nu este nici legalizata si nici fiscalizata, ca in marile orase ale lumii. Sumele provenite din practicarea prostitutiei sunt enorme !

  3. Nu este stapanita absolut deloc situatia inchirierilor de locuinte ! Administratorii de PFA-uri declara veniturile obtinute, dupa bunul plac ! Cei care intermediaza inchirierea de locuinte, pentru turisti si nu numai, in special in zona de Litoral, nu sunt verificati si monitorizati de catre statul roman, obtinand astfel venituri importante, nefiscalizate !

  4. Ba vedeți sa nu va dați din greșeală șpagă singuri unii la alții și apoi sa spuneți ca a-ți avut măcar rulaj. Duceti-va la jmekerii mari pe care va faceți ca nu sunt și luați ce au făcut pe neve dar nu aveți singe în pompa ca va taie partidul în sec 2 alimentarea . Lăsați vrajala asta ca nu mai tine după 30 ani.. alte partide. Alte obiceiuri . Același cimitir cu escroci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *