Sacha Dragic, fondatorul firmei de pariuri Superbet, își extinde afacerile din piața veterinară

sacha dragic Foto: Captură video

Sacha Dragic, fondatorul firmei de pariuri Superbet, își extinde afacerile din piața veterinară. Consiliul Concurenței a dat undă verde unei noi preluări sprijinite de vehiculul de investiții al familiei Dragic, scrie Pets&Cats.

Mai precis, Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care Vetimex Capital SRL și D Craig Holding SA intenționează să preia Vet HoldCo SRL, Vet ManCo SRL, Vet MidCo SRL, Vet OpCo SRL și Patrupet SRL.

Vetimex Capital este o companie de investiții deținută de antreprenorul băimărean Ferenc Korponay, în timp ce D Craig Holding este un vehicul de investiții, înființat în anul 2019, controlat de către familia lui Sacha Dragic, proprietarul Superbet.

Vet HoldCo S.R.L. deține participații majoritare în companii active în domeniul veterinar. Vet ManCo S.R.L., Vet MidCo S.R.L. și Vet OpCo S.R.L. oferă consultanță pentru afaceri și management. Patrupet S.R.L. desfășoară activități veterinare.

„În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, a transmis instituția.

Amintim că D Craig Holding mai deține și furnizorul de servicii veterinare PartnerVet, operat de Vet Opco, controlată de Sacha Dragic (75%) și Augusta-Valeria Dragic (25%).

În aprilie, PartnerVet a anunțat preluarea clinicii Patrupet.

Citește integral pe Pets&Cats.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

Comentarii

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.