Compania care operează Bursa londoneză spune că sancțiunile financiare impuse Rusiei vor avea un impact minor asupra afacerilor sale

Redacția mart. 3, 2022 0 comentarii
Tranzactii bursa

London Stock Exchange Group a declarat joi că aplicarea sancțiunilor financiare împotriva Rusiei după invadarea Ucrainei de către aceasta ar avea doar un impact minor asupra afacerilor sale, scrie Reuters.

„Ne angajăm în mod activ cu autoritățile de reglementare și autoritățile cu privire la toate sancțiunile relevante și luăm măsurile adecvate. Operațiunile LSEG în Rusia și Ucraina reprezintă mai puțin de 1% din veniturile totale”, se arată într-un comunicat al bursei.

Bursa a suspendat tranzacționarea unor liste din Rusia și a raportat rezultate preliminare pentru anul 2021.

„LSEG a realizat un prim an de succes după finalizarea achiziției Refinitiv. Am obținut o performanță financiară puternică, am atins sau suntem în fața tuturor țintelor și avem un impuls bun în 2022”, a spus CEO-ul LSEG, David Schwimmer.

LSEG e prezentă și în România, unde a închiriat circa 2.000 mp în clădirea de birouri Campus 6.1 deținută de la CA Immo, care a cumpărat-o, la rândul său de la Skanska.

pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *