Compania chineză Topband inaugurează capacitatea sa de producție pentru piața europeană, în parcul industrial CTPark Timișoara

CTPark Timisoara_Topband

Topband Smart Europe, companie chineză specializată în producția de componente pentru electrocasnice, aparatură electrică și sisteme de gestionare a clădirilor (BMS), a inaugurat capacitatea sa de producție pentru piața europeană, în parcul industrial CTPark Timișoara, potrivit unui comunicat de presă. Compania a închiriat un spațiu de producție de 11.000 mp.

Conform comunicatului, fabrica a intrat în faza de producție la scară largă în prima jumătate a anului 2023 și a fost oficial lansată la începutul lunii noiembrie.

Topband Smart Europe a intrat pe piața românească în 2021 și a ales CTPark Timișoara ca hub strategic de producție, capabil să răspundă cerințelor de extindere din partea cliențiilor, spațiul de producție din Timișoara fiind planificat să deservească o paletă largă de clienți din Europa.

Compania transmite că fabrică din Europa va oferi servicii rapide, eficiente și conexe pentru clienți din industria electrocasnicelor, electronicelor și a energiei.

„Noua fabrică Topband reflectă creșterea cererii, pe măsură ce companiile asiatice își extind capacitățile de producție mai aproape de clienții europeni”, a declarat Anamaria Munteanu, Senior Business Developer, CTP România.

În prezent, fabrica Topband Europe din Timișoara a încheiat intenții de cooperare cu peste zece clienți internaționali din industriile de electrocasnice și echipamente electrice. Investiția totală a fabricii va ajunge la aproximativ 30 de milioane de dolari în viitor, având un impact pozitiv asupra comunității locale și jucând un rol cheie în extinderea globală a Topband.

Sursă foto: CTPark

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *