CTP a cumpărat trei parcuri industriale și logistice de la grecii Helios Phoenix

ctp, parc logistic Sursa foto: CTP.eu

Dezvoltatorul CTP, cu peste două milioane mp de spații logistice și industriale de clasă A în România, a achiziționat trei parcuri logistice deținute de Olympian Parks de la grecii Helios Phoenix. Valoarea tranzacției este de circa 80 de milioane de euro.

Portofoliul Olympian Parks cumpărat de CTP are 153.000 mp de spații logistice și industriale în Brașov, Timișoara și sudul Bucureștiului. Astfel, Brașovul este o nouă subpiață pe are intră CTP.

Parcul din Popești-Leordeni are un teren de 106.000 mp, pe care sunt construite patru depozite de peste 52.000 de mp, parcul logistic din Timișoara are un teren de 137.000 de mp, pe care sunt construite patru depozite de aproape 44.000 de mp. La Brașov, proiectul achiziționat e CTP este compus dintr-un teren de 130.000 de mp și depozite construite de 57.000 de mp.

În 2021, CTP a mai achiziționat aproximativ 112.000 mp de spații industriale de la Zacaria Industrial, iar în 2020 compania a realizat o serie de tranzacții similare, printre care platforma A1 Business Park din Dragomirești Vale, de la Cromwell Property Group și parcul industrial Equest Logistic Park, situat pe autostrada A1, în apropiere de București, de la Forum Serdika, fiind cel mai dinamic jucător de pe piața de industrial și logistică.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste două milioane mp suprafață închiriabilă situați în 13 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Deva, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu, Salonta, Oradea și Craiova.

Sursa foto: CTP.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *