EXCLUSIV Victor Vremera, fost la Metropolitan, s-a asociat cu un grup de consultanți pentru a dezvolta 50 de case în județul Brașov

montebello Sursa foto: Facebook montebello

Fostul director de vânzări al dezvoltatorului Metropolitan și al Nordis, Victor Vremera, s-a asociat cu un grup de consultați și cu proprietarul unui teren de 2,6 hectare din Cristian (județul Brașov) pentru a dezvolta un proiect rezidențial de 50 de case în zonă.

Potrivit lui Vremera, investiția necesară e de circa 7 milioane de euro.

„M-a atras zona, mai ales că am început să lucrez pentru mine, iar aceste regiuni cu primari tineri și preocupați de binele public e păcat să fie ratate de dezvoltatorii imobiliari”, spune Victor Vremera pentru Economedia.

Proiectul denumit Montebello are deja PUZ, iar dezvoltatorii așteaptă în circa o lună emiterea autorizației de construcție pentru primele cinci case. Acestea se vor vinde cu 150.000 de euro+TVA și 160.000 de euro+Tva la un avans de 80%, minimul acceptat pentru avans fiind 25%, dar la un avans mai redus prețul de vânzare va crește.

Victor Vremera spune că terenul nu va fi vândut pe loturi, „nu dorim să facem speculă cu terenuri”, ci proiectul va fi dezvoltat în totalitate în aproximativ un an și jumătate.

„Este primul proiect de acest fel pe care îl facem, și vom merge pe această idee și în continuare”, explică Victor Vremera. „Dacă va fi nevoie vom apela și la bănci pentru o finanțare”, continuă acesta.

Acesta spune că accesul în zonă este foarte bun, mai ales că primăria lucrează acum la canalizare și la asfaltarea străzilor din zonă, care va permite confort atât al locuirii cât și de transport.

Mai mult, Vremera spune că cele 50 de case vor putea fi și locuințe dar și de vacanță, dat fiind zona care ajută, iar cele 2,6 hectare de teren sunt înconjurate de pădure.

Sursa foto: Facebook montebello

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *