Furnizor german de transport și logistică, care are clienți ca Apple, P&G, Dell, extinde operațiunile din România, la Cluj. E vecin cu Bosch și De’Longhi

db schenker camion logistica Sursa foto: SB Schenker, Facebook

DB Schenker, furnizor internațional de servicii de transport și logistică, va deschide la începutul anului viitor un nou terminal de cross-dock (terminal de andocare transversală), anunță compania. Acesta va fi operațional într-unul dintre parcurile industriale din județul Cluj. Mai precis, DB Schenker se extinde în Tetarom III, Jucu-Herghelie, la 15 km distanță de Cluj-Napoca în TRC Park Cluj. Este vorba despre parcul industrial aflat sub umbrela Consiliului Județean Cluj, unde au fabrici companiile Bosch și De’Longhi.

Cu o suprafață totală de aproximativ 2,330 mp, terminalul este destinat operațiunilor de cross-docking, dar include și spații de birouri. Noul terminal are ca scop optimizarea serviciilor oferite clienților companiei, prin reducerea timpilor de tranzit și creșterea flexibilității în distribuția națională, spun reprezentanții companiei.

Localizat în parcul industrial TRC Park Cluj, un proiect dezvoltat de către Transilvania Construcții, noul terminal include spații și birouri Clasa A, locuri de parcare pentru camioane, stație de încărcare pentru mașini electrice, securitate 24/7 cu sistem de camere de supraveghere, iluminat LED, sistem HVAC.

Noul terminal vine în completarea celui deja existent, în suprafață totală de aproximativ 7,000 mp, terminal destinat operațiunilor logistice și de depozitare oferite de DB Schenker, și este al doilea terminal de cross-dock al companiei ca mărime, după cel din Bolintin-Deal, București.

“Cluj-Napoca rămâne un punct strategic pentru activitatea companiei noastre, iar prin relocarea activităților noastre în acest nou terminal, dezvoltat la cele mai înalte standarde de calitate, vom răspunde și mai eficient nevoilor de logistică și transport ale partenerilor noștri existenți și viitori”, a declarat Albin Budinsky, CEO, DB Schenker în România.

 

DB Schenker România are 4 sucursale, 60 de puncte de lucru în toate regiunile ţării şi aproximativ 1,000 de angajaţ.

Compania oferă  servicii de transport şi logistică (rutier: camioane complete şi parţiale, transporturi în regim de grupaj, operaţiuni aeriene, maritime şi feroviare, logistică contractuală – managementul lanţului de aprovizionare, târguri şi expoziţii, servicii de relocare, asigurare cargo, servicii vamale şi operaţiuni portuare), adaptate la nevoile partenerilor săi.

La nivel global, compania are 74. 200 de angajaţi în 2.100 de locaţii și 130 de țări. Schenker & Co AG din Viena serveşte drept sediu de coordonare regional pentru operaţiunile din Sud-Estul Europei, acoperind 14 ţări cu 5,500 angajaţi.

Sursa foto: SB Schenker, Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *