Immofinanz a finalizat extinderea VIVO! Baia Mare cu 10.000 mp, în urma unei investiții de șapte mil. euro

VIVO! BM1

Investitorul austriac Immofinanz a finalizat extinderea VIVO! Baia Mare cu peste 10.000 de metri pătrați din suprafața totală închiriabilă a centrului, și a inaugurat peste 10 magazine cu noi concepte de shopping și deschiderea unui magazin LIDL. Valoarea investiției totale este de aproximativ șapte milioane euro.

 „În urma modernizării cu succes a centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca în 2019, suntem extrem de încântați să redeschidem VIVO! Baia Mare, proaspăt modernizat, pentru a oferi clienților săi o atmosferă contemporană, servicii premium și o calitate îmbunătățită a vizitei. Acest proces consolidează poziționarea VIVO! Baia Mare ca principala destinație de shopping și distracție din Maramureș și face parte din strategia Immofinanz de a ține pasul cu dorințele mereu în schimbare ale clienților săi și de a moderniza întreg portofoliul local de centre comerciale“, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations Immofinanz România.

Noul mix de chiriași acoperă principalele categorii de shopping: produse de larg consum – LIDL, La Casa (producător local); fashion – Various Brands, Colin’s, DeFacto, Kik; sport – Hervis Sports, Sport Vision; bijuterii – TEILOR, Sabrini; decorațiuni interioare – English Home; produse farmaceutice  – Nordpharm, precum și produse bio și naturale – Dr. Green. Totodată, noi concepte de magazine se deschid în zona modernizată. Flanco, Animax, dm, OPTIblu și Sizeer își lansează magazinele în spații nou configurate, cu un design inovator.

Proprietățile Immofinanz din România au o valoare contabilă de 775,5 milioane de euro, reprezentând 15,2% din portofoliul total al companiei. Pe segmentul de retail, compania deține alte trei centre comerciale amplasate în Cluj Napoca, Constanța și Pitești. Acestora li se adaugă parcul de retail STOP SHOP Botoșani. Centrele comerciale deținute și administrate de companie în România au o rată de ocupare de peste 98%.

Sursa foto: Immofinanz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.