Impact a angajat lucrări de 16 milioane de euro pentru 4 noi blocuri în Greenfield și vrea să înceapă dezvoltarea a 2.707 locuințe în 2021

greenfield, impact Sursa foto: Impact SA

Dezvoltatorul Impact a semnat cu RCTI Company un contract pentru executarea lucrărilor de construire pentru 4 blocuri de 110 etaje și 326 de apartamente într-o nouă fază de dezvoltare a ansamblului rezidențial Greenfield din Băneasa.

Contractul a fost incheiat in data de 24 august și este un contract de antrepriză lucrări în valoare de peste 16 milioane de euro plus TVA.

Recent, Impact a intrat în clubul marilor companii româneşti cu o capitalizare bursieră de peste 1 miliard de lei, iar obiectivul companiei este ca până la finalul anului 2021 să înceapă dezvoltarea a 2.707 unităţi locative la nivel naţional în cadrul ansamblurilor din Bucureşti, Iaşi şi Constanţa.

În perioada următoare, boardul executiv al companiei va pune la dispoziţia investitorilor informaţii detaliate cu privire la planurile ambiţioase de dezvoltare, precum şi date suplimentare despre evoluţia financiară.

Compania este controlată în proporţie de 60% de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, în timp ce Adrian Andrici (unul dintre proprietarii CS Unversitatea Craiova) deţine 15,9% din capitalul social, potrivit datelor BVB.

Noua fază de dezvoltare cuprinde patru blocuri, situate lângă centrul comercial Greenfield Plaza și lângă centrul educațional al proiectului. Noile apartamente cu suprafețe cuprinse între 62 și 108 mp vor fi disponibile la vânzare din septembrie, la prețuri de lansare care pornesc de la 76.776 de euro + TVA.

Greenfield Băneasa urmează să devină cel mai mare șantier activ de apartamente pe plan național, Impact deținând deja autorizații de construire pentru un total de 1.305 unități noi în cadrul ansamblului. Împreună cu celelalte unități autorizate sau în stadiu avansat de autorizare la nivel național,

„Lansarea noii faze din Greenfield Băneasa vine ca răspuns la cererea ridicată pentru apartamentele din cartierul îmbrățișat de pădure, unitățile finalizate fiind deja vândute integral. Totodată, acest pas se încadrează în strategia noastră de accelerare a expansiunii la nivel național, susținută de peste 2.500 unități pe care le vom avea în dezvoltare până la finalul anului”, a declarat Constantin Sebeșanu, CEO Impact Developer & Contractor.

Recent, acționarii Impact au decis delegarea și autorizarea Consiliului de Administrație de a majora capitalul social cu până la 193.750.000 lei, în decurs de un an, pentru a susține dezvoltarea accelerată a companiei la nivel național.

Sursa foto: Impact SA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *