Marii producători de mașini electrice au fabricile din China suspendate pe rând din cauza Covid 19. A început Tesla, de la 1 aprilie va continua Volkswagen

Redacția mart. 29, 2022 0 comentarii
electric-id_5-IQ_light-10_6-1920x1152

Grupul Volkswagen China a anunțat luni că operațiunile sale din Shanghai nu au fost până în prezent afectate de blocarea orașului și că producția este încă în desfășurare, după ce orașul a impus restricții drastice pentru a încerca să stopeze răspândirea COVID-19.

„Operațiunile noastre din Anting nu sunt în prezent afectate de blocarea orașului Shanghai. În situația actuală mai trebuie să vedem zi de zi”, a spus un purtător de cuvânt al Volkswagen.

Shanghai a împărțit orașul în general în două pentru a-și efectua blocarea, iar rezidenții dintr-o parte a orașului pentru a fi testați mai întâi. Anting se află în vestul orașului Shanghai, unde blocarea este programată să înceapă pe 1 aprilie.

Operațiunile sale din orașul Changchun, din nord-estul orașului, care au fost oprite din 14 martie și din cauza restricțiilor provocate de explozia de cazuri de infectare cu COVID-19, rămân suspendate.T

Tesla, rivalul VW, a anunțat ieri că a suspendat operațiunile la fabrica sa din Shanghai, din același motiv.

Sursa foto: VW

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *