Producătorul român Grup Șerban Holding accesează un credit de 18 milioane lei de la BRD pentru două companii ale grupului

Nicolae Serban_Grup Serban Holding

Grup Șerban Holding, companie antreprenorială românească care activează în mai multe domenii din agricultură, anunță că două companii din grup, Ferma Avicolă Șerban și Interagroaliment SRL, s-au împrumutat în total cu 18,15 milioane lei de la BRD Groupe Societe Generale, potrivit unui document publica la Bursa de Valori București (BVB).

„Conducerea Grup Șerban Holding S.A. (denumită în continuare „Compania”) informează piața cu privire la încheierea a două contracte de facilitate de credit cu BRD Groupe Societe Generale S.A., contractele fiind încheiate de două entități ce fac parte din Grup Șerban Holding S.A., respectiv FERMA AVICOLĂ ȘERBAN S.R.L. („FAS”) și INTERAGROALIMENT S.R.L. („IAA”)”, transmite compania.

Potrivit documentului de la BVB, contractul de facilitate de credit încheiat de FAS are o valoare de 8,15 milioane euro și are ca destinație finanțarea investițiilor companiei, iar cel încheiat de către IAA are o valoare de 10 milioane euro, având ca destinație finanțarea activității din sectorul vegetal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *