Profi se mută în Băneasa Airport Tower, proiect al Immofinanz, unde va ocupa 4.000 mp pe o perioadă de 10 ani

Baneasa Airport Tower

Immofinanz a semnat un contract de închiriere pe 10 ani cu Profi, pentru 4.000 mp din clădirea de birouri, recent modernizată, Băneasa Airport Tower. Contractul vizează spații de lucru amplasate pe echivalentul a patru etaje ale clădirii.

„Această tranzacție vine la finalul unui amplu proiect de modernizare a clădirii Băneasa Airport Tower, parte din strategia Immofinanz de adaptare continuă la nevoile actuale ale chiriașilor și oferirea celor mai bune condiții de dezvoltare pe termen mediu și lung. Chiriașii noștri au acces, în acest moment, la cel mai înalt nivel de siguranță sanitară. Ne bucură parteneriatul pe termen lung cu Profi, unul dintre cei mai importanți investitori din domeniul comerțului alimentar, cu perspective importante de dezvoltare pe piața locală”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations Immofinanz România.

Suprafața închiriată de Profi vizează spații de lucru și este amplasată la ultimele patru etaje ale clădirii Băneasa Airport Tower. Clădirea Băneasa Airport Tower are o suprafață închiriabilă totală de 6.931 mp, fiind organizată pe nouă niveluri: două subterane, un parter, plus șase etaje superioare. Tranzacția a fost intermediată de agenția Jones Lang LaSalle Romania.

„Specificul actual al pieţei muncii personalului de specialitate impune să oferim în Bucureşti mai multe locuri de muncă pentru specialiştii noştri care nu iau în calcul posibilitatea de a se reloca la Timişoara. Ȋmbunătăţim constant standaradele din reţeaua noastră, astfel că ne reamenajăm birourile din Timişoara şi ne pregătim să mărim suprafaţa birourilor din Bucureşti pentru a oferi colegilor actuali şi viitori condiţii de muncă în pas cu tendinţele din companiile europene de top”, a declarat Pawel Musial, CEO & Executive Chairman la Profi Rom Food.

Immofinanz a derulat pe parcursul anului 2021 un amplu proiect de modernizare a clădirilor de birouri din portofoliu, care au permis, inclusiv, certificarea integrală DEKRA, care atestă implementarea celor mai bune practici din ghidurile Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) pentru prevenirea infecției cu SARS-CoV-2.

Compania are proprietăți de 777,7 milioane de euro, în Românie, care reprezintă 15,4% din portofoliul total al companiei. Portofoliul local de proprietăți active este format din opt clădiri de birouri (10,4% din totalul portofoliului activ de clădiri de birouri) și cinci proprietăți de retail (18,5% din totalul proprietăților de retail active).

Immofinanz a anunțat ieri că va construi 12.000 de apartamente peste cel puțin jumătate dintre parcurile sale de retail Stop Shop, acum în număr de 99, dintre care unul în România. Investitorul austriac are programată atingerea unui număr de 140 de parcuri de retail, o parte dintre cele 41 de parcuri care vor extinde rețeaua urmând să fie construită în România.

Sursa foto: Immofinanz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *