Trenuri cu mers de „Rapid”, dar cu preţ de „Accelerat”. Noua ofertă CFR Călători de la 1 aprilie, cu reduceri şi de 50% din preţul biletelor

CFR Calatori

34 de trenuri Inter-Regio de la CFR Călători vor avea de joi, 1 aprilie, tarife reduse la nivel Regio Expres (fostul „Accelerat”), dar menţin viteza şi confortul pentru rangul IR. Schimbarea tarifară a fost introdusă pentru a creşte accesibilitatea, anunţă CFR Călători.

„Trenurile transformate în RegioExpres (RE) vor avea în continuare același nivel de confort și facilități oferite de anterioarele trenuri IR. Practic, călătorii vor avea ocazia să călătorească la confort de IR la tarife mai mici, de tren Regio cu rezervarea locului. De asemenea, se vor menține orele şi în mare parte staţiile de plecări/sosiri, fără scăderea vitezei de circulație”, arată compania, într-un comunicat.

Cele mai multe dintre cele 34 de trenuri au plecarea sau sosirea în Bucureşti, principalele relaţii deservite fiind Bucureşti – Craiova, Bucureşti – Galaţi, Bucureşti – Medgidia, Braşov – Bucureşti, Iaşi – Galaţi şi retur, Cluj Napoca – Târgu Mureş şi Cluj Napoca – Satu Mare sau Timişoara – Târgu Mureş.

Trenul Regio Expres „umple” golul dintre garniturile Inter Regio (fostul „Rapid”) şi Regio (fostul „Personal”).

Şi în februarie alte 25 de trenuri IR au fost transformate în Regio-Expres, reducerea tarifară fiind, pe unele rute, şi de 50% (de la 55 lei la 29 de lei pentru Trenul IR 1592 Craiova – Bucureşti sau de la 10 lei la doar 5 lei pentru IR 1883 Titu – Târgovişte).

 

Sursa foto: Facebook/CFR Călători

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.